Privéles

Zwangerschapsyoga privéles

Privéles

Heb je een specifieke wens of behoefte? Een drukke agenda? Of gebrek aan oppas/vervoer? Dan kun je (eventueel samen met je partner) één of meerdere privélessen boeken.

Spoedcursus bevallen

Zit je inmiddels in het derde trimester en wil je je toch graag voorbereiden op je bevalling? Afhankelijk van je wensen en jouw behoefte leer ik je in één of meerdere lessen graag wat er in jouw lijf gebeurd en hoe je daar zelf invloed op kunt uitoefenen. Om je goed voor te bereiden combineren we kennis en theorie. Dankzij de handvatten die je krijgt vergroot je de kans dat je positief op je bevalling kunt terugkijken.

Angst voor de bevalling

Steeds meer aanstaande mama’s zien op tegen de bevalling. Ze weten niet wat ze kunnen verwachten, zijn bang dat het erg pijnlijk is of hebben horrorverhalen gehoord van hun vriendinnen/collega’s/buurvrouw/kennissen etcetera. Of misschien ben je al een keer eerder bevallen en is dat niet gelopen zoals je gehoopt had.

Tijdens een privéles leer ik je hoe je lichaam werkt en op welke manieren je met angst en pijn om kunt gaan. Door de combinatie van kennis en praktische handvatten help ik je om met meer vertrouwen naar de bevalling uit te kijken. Hiermee vergroot je de kans op een positieve bevalervaring.

Rol van de partner

Wil jouw partner tijdens de bevalling niet machteloos aan de zijlijn staan? Volg dan samen een privéles. Je partner krijgt praktische handvatten om jou te helpen ontspannen en te coachen. Ook help ik jullie ontdekken wat voor jullie prettig werkt en hoe jullie dit kunnen en willen invullen. Zodat jullie ontspannen en vol vertrouwen kunnen toeleven naar de geboorte van jullie kindje.

Overige mogelijkheden

Het kan natuurlijk ook zijn dat je al op korte termijn bent uitgerekend. Of dat je al eerder bent bevallen en behoefte hebt aan een korte opfrisser. En misschien wil je liever geen les in een groep, maar heb je voorkeur voor één-op-één.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden voor een privéles bespreken? Neem dan contact met mij op.

Praktische informatie

Locatie
De privéles vindt plaats in mijn eigen studio in Noord-Scharwoude. Ben je niet in staat om de lessen in mijn studio te volgen? Dan is het in overleg mogelijk dat ik de les geef bij jou thuis. In dit geval neem alle benodigdheden mee (yogamat, meditatiekussentjes en/of informatiemateriaal).

Kosten
Een privéles van 90 minuten kost 75 euro (inclusief btw en handouts). Heb je behoefte aan meerdere lessen? Een privécursus van 3 lessen kost 200 euro (inclusief btw en handouts).

Ben je niet in staat om de lessen in mijn studio te volgen? Dan is het in overleg mogelijk dat ik de les geef bij jou thuis. Binnen een straal van 5 km (uitgangspunt is postcode 1723 BH in Noord-Scharwoude) worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Woon je verder dan 5 km, dan komen er aanvullende kosten bij voor de extra reistijd en kilometers.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten voor een zwangerschapscursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van jouw (aanvullende) verzekering.

Wil je graag een privéles boeken? Lees dan eerst de algemene voorwaarden van Studio Shanti.

“Ik vond het een supersessie, heb er zelf heel veel van opgestoken en geleerd wat ik zeker nu ga oefenen en hoop toe te kunnen passen. Voor mij was dit een belangrijke stap naar een rustgevende bevalling. Bij mijn vorige zwangerschap ben ik naar een zwangerschapscoach geweest, maar daar kreeg ik niet zoveel handvatten als nu. Je hebt een prettige en rustgevende stem om naar te luisteren en je legt dingen goed uit. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb en kijk met meer vertrouwen naar de bevalling uit”.

Annemarie, zwanger van haar 2e kindje