Privécursus of -les

Privécursus of –les ‘Ontspannen zwanger & bevallen’

Tijdens je zwangerschap en bevalling kun je vaak meer invloed uitoefenen dan je zelf denkt. Een privécursus of -les geeft je praktische handvatten en oefeningen, die jou helpen om je voor te bereiden en om bewust(er) te worden van jouw eigen lichaam. Dit helpt jou om je eigen keuzes te maken en in regie te blijven. Zodat jij in regie blijft en – als je kindje geboren is – met een goed gevoel kunt terugkijken op een ontspannen zwangerschap en bevalling.

Programma op maat

Ben je al bijna uitgerekend? Heb je behoefte aan een korte opfrisser? Of heb je specifieke wensen (bijvoorbeeld alleen ademhalingstechnieken oefenen)? Dan kom ik graag bij je langs voor een één-op-één sessie (met of zonder partner).

In dit geval kan ik een les of programma samenstellen op basis van jullie wensen en behoeften. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Een les van anderhalf á twee uur, waarin ik samen met jou (en eventueel je partner) de verschillende fasen van de bevalling doorloop (inclusief ademhalingstechnieken en enkele drukpunten ter stimulatie en/of verlichting van de weeën);
  • Enkele zwangerschapsyoga lessen in privésetting;
  • Één of meerdere lessen waarin ik samen met jou (en eventueel je partner) aan de slag ga met specifieke aandachtsgebieden (bijvoorbeeld ademhalingstechnieken en/of ontspanningsoefeningen);
  • Een privécursus ‘Ontspannen zwanger & bevallen’.

Heb je vragen of wil je de mogelijkheden voor een privécursus of -les bespreken? Neem dan contact met mij op.

Praktische informatie

Locatie
De privécursus of –les vindt plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving bij jou thuis. Ik neem hiervoor alle benodigdheden mee (yogamat, meditatiekussentjes en/of informatiemateriaal).

Kosten
Een privé les bij jou thuis kost 60 euro per uur (inclusief btw).

Binnen een straal van 5 km (uitgangspunt is postcode 1723 BH in Noord-Scharwoude) worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Woon je verder dan 5 km, dan komen er aanvullende kosten bij voor de extra reistijd en kilometers.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de kosten voor een zwangerschapscursus. Dit verschilt per zorgverzekeraar en is afhankelijk van jouw (aanvullende) verzekering.

Wil je graag een privécursus of -les boeken? Lees dan eerst de algemene voorwaarden van Studio Shanti.

“Ik vond het een supersessie, heb er zelf heel veel van opgestoken en geleerd wat ik zeker nu ga oefenen en hoop toe te kunnen passen. Voor mij was dit een belangrijke stap naar een rustgevende bevalling. Bij mijn vorige zwangerschap ben ik naar een zwangerschapscoach geweest, maar daar kreeg ik niet zoveel handvatten als nu. Je hebt een prettige en rustgevende stem om naar te luisteren en je legt dingen goed uit. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb en kijk met meer vertrouwen naar de bevalling uit”.

Annemarie, zwanger van haar 2e kindje